تفریحی
مراقب ستون بدنتان باشید
نوشته شده توسط مهدی در ساعت 21:20

ستون فقرات عضوی است که بدن ما ر ا ثابت و خوش حالت نگه میدارد. همچنین این بخش از نخاع انسان حفاظت می کند و به همین علت از اهمیت بالاتری برخوردار است. امروز مشکلاتی که ممکن است نخاع را از بین ببرد با هم مرور می کنیم.

شکم بزرگ: در اين حالت، چون تعادل انحناي کمري يا لوردوز به هم مي‌خورد ستون مهره‌ها ناچار است انحناي مهره‌هاي سينه‌اي يا کيفوز را بيشتر کند و همين امر به گودي زياد کمر، قوز پشتي و بر هم خوردن راستاي قرار گرفتن سر و انحناي گردني منجر مي‌شود و درد ايجاد مي‌شود.

بد خوابيدن:
وقتي اصول صحيح خواب را رعايت نمي‌کنيد مي‌بينيد که صبح روز بعد از شدت درد قادر به بلند شدن نيستيد. بهتر است به پهلو بخوابيد و بالش شما فاصله شانه تا سر را پر کند. اگر به پشت بخوابيد، قوس گردني شما درصورت مناسب نبودن بالش به جاي تمايل به عقب، به جلو مي‌آيد و آرتروز گردني و درد ايجاد مي‌شود.

بالش: بدون بالش خوابيدن يا بالش کوتاه همان‌قدر بد هستند که انتخاب بالش بلند. دمر هم نخوابيد و اگر مجبوريد يک بالش زير شکم و لگن خود بگذاريد تا گودي کمرتان زياد نشود و محل اتصال مهره آخر کمر به باسن دردناک نشود. تشک شما نبايد زيادي نرم يا زيادي سفت باشد.

بغل کردن بچه‌ها: بستن حامل‌هايي که بچه‌ها را در آن مي‌گذاريد به ستون مهره شما فشار مي‌آورد. اگر مي‌خواهيد فرزندتان را بغل کنيد او را به پهلو تکيه بدهيد، يعني يک پايش جلو و پاي ديگر بچه عقب باشد تا وزن او به پهلويتان وارد شود.

نشستن چهار زانو يا دو زانو: وقتي چهار زانو يا دو زانو مي‌نشينيد باعث تخريب غضروف خود مي‌شويد. روي صندلي استاندارد بنشينيد و زاويه ١٢0 درجه را رعايت کنيد. قوز به جلو (زاويه کمتر از ٩0) يا عمود نشستن راستاها را به هم مي‌زند و بدن ما سعي مي‌کند به عضلات منطقه فشار بياورد تا در حد ممکن راستاهاي طبيعي را حفظ کنند و همين عامل، درد را به وجود مي‌آورد. پا، باسن، پشت و کتف شما بايد نقاط تماس هنگام نشستن صحيح باشند.

ايستادن طولاني: معمولا به دليل وجود شکم برآمده در چاق‌ها و يا عضلات ضعيف کمري در لاغرها و از همه بدتر عدم رعايت اصول صحيح ايستادن، به دنبال طولاني ايستادن دردها شروع مي‌شوند. وقتي مي‌ايستيد بايد يک پا جلوتر از ديگري باشد و پاي ديگر 15 سانتي‌متر بالاتر باشد تا فشار وزن‌تان عملا تقسيم شود. پاها را مرتب با حفظ همين 15سانتي‌متر از زانو خم کنيد تا لوردوز کمري زياد نشود و درد و خستگي به وجود نيايد. در بعضي مشاغل، داشتن زيرپايي الزامي است.

بلند کردن جسم سنگين: رعايت اصول بلند کردن اجسام مهم است. جسم را با دست بگيريد. يک پا اهرم و پاي ديگر جلو باشد. دست‌ها به بدن چسبيده باشد و از راستاي دست‌ها نيرو بگيريد نه از کمرتان.



:: موضوعات مرتبط: سرگرمی ها، مطالب آموزنده، سلامت و زیبایی، تناسب اندام، ،
:: برچسب‌ها: takbal, تکبال, کمردرد, دیسک کمر, ستون فقرات, تک بال, تفریحی, سرگرمی, خانواده, سلامت, طنز, عکس, دختر, مهره, مهره کمر, درد, بیماری, پزشکی, چاقی, حاملگی, کمر, ستون فقرات,
همه چیز درباره عینک‌های خوش‌تیپی +قیمت
نوشته شده توسط مهدی در ساعت 16:6

وسط آن همه نوري که از خورشيد به زمين مي‌رسد، يک پرتو قوي از امواج فرابنفش هم وجود دارد که کارش، فرو رفتن در قرنيه و درآوردن اشک شماست! اين امواج تا سال 1752 ميلادي، تلفات چشمي مي‌داد! تا اين‌که در اين سال، يک بابايي به نام «جيمز اسکات» دورِ دوتا شيشه دودي را يک تکه سيم پيچيد و اين‌طوري سند اولين عينک آفتابي را به اسم خودش زد! از آن سال به بعد، خيلي‌ها از اين اختراع استفاده کردند؛

يک عده به خاطر مد و قيافه گرفتن، يک عده‌ هم به خاطر سلامت چشم‌شان. خلاصه اين‌که، عينک آفتابي وسيله مفيدي است که گاهي استفاده از آن ضروري مي‌شود. اما پناه بردن به انواع غيراستاندارد و تزئيني آن يک اشتباه اساسي است.

 
 
چون اين عينک‌هاي الکي، فقط شدت نور را کم مي‌کنند و باعث مي‌شوند مردمک چشم براي بهتر ديدن، گشاد شود و اين‌طوري چند برابر حالت عادي، امواج فرابنفش به چشم‌تان وارد مي‌شود. اگر مي‌خواهيد دنيا را بدون رنگ آبي، احتمالا پلاريزه و البته کمي ملايم‌تر و از پشت يک عينک شيک ببينيد، با بسته اطلاعاتي ما همراه شويد.
چه فريمي به من مي‌آيد؟

فريم عينکي که به ترکيب صورت و رنگ پوست نيايد، اصولا انتخاب بد و بي‌خودي بوده است! نکات زير را از ما داشته باشيد:

اگر صورت‌تان گرد است، مثل قرص ماه! برويد سراغ فريم‌هاي مستطيلي که حسابي به روي ماه‌تان مي‌نشيند.

اگر صورت‌تان بيضي است، بايد به شما تبريک بگويم! صورت‌ بيضي، بهترين حالت و فريم براي انتخاب عينک است. چون به صورت‌هاي بيضي همه نوع فريم و قاب عينک مي‌آيد و شما مي‌توانيد هر فريمي را که دوست داريد، انتخاب کنيد. فقط ترجيحا از عينک‌هايي که فريم و قاب ظريفي دارند، استفاده نکنيد.

اگر وقتي رفقا به شما از ديد 3بعدي نگاه مي‌کنند، ياد مکعب يا مکعب مستطيل مي‌افتند! فريم‌هاي بيضي بهترين انتخاب براي شما است. چون انحنا و حالت خميدگي که اين عينک‌ها دارند باعث مي‌شود که صورت شما از حالت مربع شکل خارج شود.

اگر پوست‌تان سفيد است پيشنهاد ما اين است که از رنگ‌هاي جيغ مثل قرمز، قهوه‌اي استفاده کنيد. البته آبي و مشکي هم بدک نيستند.

اما اگر پوست‌تان تيره است بهتر است از رنگ‌هايي مانند سفيد، مشکي و خاکستري استفاده کنيد... اگر هم خيلي به اين مسائل اهميت مي‌دهيد، بهترين کار، انتخاب فريم همرنگ موهايتان است.

عينک آفتابي قرار است چشمان شما را در برابر اشعه مضر آفتاب محافظت کند. بر اين اساس، فريم‌هاي ساده يک ايراد ساده دارند؛ خيلي‌ها مي‌گويند شدت پرتو فرابنفشي که از کنار عينک به چشم مي‌رسد، آن‌قدر زياد است که گاهي انگار نه انگار که عينک زده‌ايد. اگر چشم‌هايتان خيلي حساس است، از فريم‌هايي که به «کمربندي» معروف است، استفاده کنيد. اين فريم‌ها کاملا روي قوس صورت مي‌نشينند.

دوستان عزيزي که 365 روز سال بايد عينک طبي روي صورت‌تان باشد، غصه نخوريد. اگر دوست داريد عينک آفتابي هم استفاده کنيد، 2 راه حل وجود دارد:

دنبال شيشه‌هاي آفتابي متحرک بگرديد که با گيره‌شان روي لنز طبي نصب مي‌شوند و يا اين‌که برويد يک عينک آفتابي انتخاب کنيد و بدهيد لنزش را طبي - دودي کنند. البته تا آن‌جا که ما خبر داريم، همه نوع فريم آفتابي، لنزش قابل تبديل به طبي نيست. پس قبل از انتخاب حتما اين را از فروشنده بپرسيد تا بعدها به دردسر نيفتيد.

 
از چه لنزي استفاده کنم؟

بستگي دارد کدام يکي را طالب باشيد. تنها موردي که واجب است

و ربطي به طالب بودن يا نبودن شما ندارد، uv بودن لنز است.

جاذب فرابنفش (UV protect): اين ويژگي اصلي يک لنز آفتابي است. يعني داداش من، اگر لنزت uv نباشد، انگار عينکي روي چشم‌هايت نيست! لنز uv بايد قدرت جذب 99 تا 100 درصد اشعه فرابنفش را داشته باشد.

بلوک مادون قرمز: اين لنزها تا 90درصد پرتو مادون قرمز را جذب مي‌کنند. اما اين‌کارشان فقط چشم را از داغ شدن نجات مي‌دهند. چون مادون قرمز ضررش فقط انتقال گرما به چشم است.

بلوک نور آبي: اين لنز‌ها رنگ‌شان زرد يا کهربايي است و چون نور آبي را جذب مي‌کنند، قدرت تفکيک بيشتري به چشم مي‌دهند. راست کار رانندگي در مه، اسکي، خلباني و خلاصه‌ کارهاي دقيق است.

پلاريزه: وقتي خورشيد به زمين و اشياء روي آن مي‌تابد، مقداري از آن بازتاب مي‌کند و برمي‌گردد که در همين مسير، مقداري‌اش هم مي‌رود در چشم ما و باعث خيرگي يا در حالت شديدش کوري موقت مي‌شود. لنزهاي پلاريزه، اين نور منعکس شده را جذب مي‌کنند تا وارد چشم شما نشوند.

آينه‌اي: لايه‌اي نازک از فلز روي لنز قرار مي‌دهند تا خاصيت آينه‌اي پيدا کند و اين‌طوري نور خورشيد را منعکس کند تا کمتر وارد چشم شود. بيشتر قهرمانان فيلم‌هاي اکشن از اين عينک‌ها استفاده مي‌کنند!

سايه روشن: اين لنزها وقتي به کار مي‌روند که شما هم مي‌خواهيد شدت نور کم باشد، هم روزنه‌اي براي ديد طبيعي وجود داشته باشد. معمولا نيمه بالايي لنز را تيره‌تر و نيمه پاييني آن را روشن مي‌سازند، براي همين به درد روزهاي برفي يا به درد دريا نمي‌خورند.

فتوکروميک: همين لنزهاي 2رنگ طبي‌اند که کمي تا قسمتي نقش عينک آفتابي را هم بازي مي‌کنند. اين لنزها جاذب فرابنفش هستند اما چون شدت نور عبوري از آن‌ها خيلي زياد است، معمولا به عنوان لنز آفتابي استفاده نمي‌شوند.

تست لنز هنگام خريد

90 درصد عينک آفتابي، لنزش است! چند ترفند ساده وجود دارد که مي‌توانيد در محل، به اصلي يا به درد نخور بودن لنز پي ببريد!

عينک را جلو چشمتان بگيريد و به يک شکل مستطيلي مثل موزائيک کف مغازه نگاه کنيد. حالا عينک را در جهات مختلف جابه‌جا کنيد. اگر خطوط را در همه حالت‌ها يکنواخت ديديد و مثلا مستطيل تبديل به ذوزنقه، بيضي يا مثلث! نشد، لنزتان به درد بخور است. اما اگر خطوط درهم رفتند و موزائيک را شبيه تابلو رعايت حق تقدم ديديد، جنس از بيخ به‌درد نخور است! البته همه اين‌ها درصورتي است که چشم خودتان به صورت طبيعي، همه چيز را باباغوري نبيند!

براي تست پرتوفرابنفش يا همان خاصيت uv، فروشگاه‌ها دستگاه تست دارند اما روش‌هاي ساده‌تري هم وجود دارد. ساده‌ترين راه اين است که از يک کنترل تلويزيون استفاده کنيد؛ کنترل کولرگازي هم باشد، فرقي نمي‌کند. روش کار اين است که کنترل را پشت لنز بگيريد و سپس يک دکمه را فشار دهيد. اگر کنترل عمل کرد و فرماني به دستگاهش داد، يعني جنس مورد نظر بنجل تشريف دارند و شما بايد سريعا مغازه مورد نظر را ترک کنيد!

مَزَنه بازار

جالب است بدانید گران‌ترين عينک آفتابي جهان با قيمتي کمتر از 400 هزار دلار (800 ميليون تومان) براي برند «دي اند جي» است. 

اگر عينک را به اسم چيني به شما بفروشند، قيمتش از 20هزار تومان شروع مي‌شود تا 60هزار تومان که در بين اين‌ها جنس خوب هم پيدا مي‌شود. بعضي از عينک‌ها گارانتي دارند. بعضي‌ها هم که خانواده‌دارتر هستند، شناسنامه دارند که اطلاعات فني عينک در آن آمده است. عينک‌هايي که با مارک‌هاي معروف در ايران عرضه مي‌شود، معمولا کپي‌هاي تحت ليسانس هستند چون عينک‌هاي اصل، قيمت‌هاي خيلي بالايي دارند. اين جدول مارک‌هاي معتبري است که اگر پاساژهاي شهر را بگرديد بهشان برمي‌خوريد. البته همان‌طور که مستحضريد، قيمت‌ها به نوسان دلار هم بستگي دارد!

مارک حدود قيمت

(هزار تومان)

Vinli 70-180

Ray Ban 70-220

Adidas 80-250

Police 100-250

Vogue 100-250

Bulgari 145-380

Versace 180-400


:: موضوعات مرتبط: دنیای مد، عینک، سرگرمی ها، مطالب آموزنده، ،
:: برچسب‌ها: تک بال, عینک خوش تیپی, مد, لباس, فشن, تکبال, عینک دودی, عینک آفتابی, عینک مناسب, عینک, تفریحی, سرگرمی, آموزشی, آموزنده, عکس, خوش تیپ شدن,
شما به کدوم بچه معروفها تو ۱ ماه به دنیا اومدید!
نوشته شده توسط مهدی در ساعت 17:38

فروردین ماه ایرانی
فریدون جنیدی ( شاهنامهپژوه و نویسنده)
علی دایی (بازیکن فوتبال)
محمد علی فردین (بازیگر)
مجید مجیدی (کارگردان)
محمدعلی کشاورز (بازیگر)
خسرو شکیبایی (بازیگر)
ژاله علو (بازیگر)
مریلا زارعی ( بازیگر)
بیتا فرحی (بازیگر)
پوران درخشنده (کارگردان)
علیرضا افتخاری (خواننده)
رخشان بنیاعتماد (کارگردان)
محمد رضا گلزار (بازیگر)
خشایار اعتمادی (خواننده)
فرنگی
ژوزف پولیتزر (روزنامه نگار آمریکایی)
هنری جیمز (نویسنده آمریکایی)
ونسان ونگوک (نقاش هلندی)
نیکیتا خروشچوف (نخست وزیر سابق روسیه)
تنسی ویلیامز (نویسنده آمریکایی)
چارلی چاپلین (هنرپیشه انگلیسی)
مارلون براندو (هنرپیشه آمریکایی)
بیسمارک (صدراعظم آلمان)

اردیبهشت ماه ایرانی
عمر خیام (ریاضیدان و اخترشناس)
دکتر محمّد معین (ادیب)
سیمین دانشور (شاعر)
قیصر امینپور (شاعر)
غلامحسین بنان (خواننده)
رهی معیری (شاعر)
فریماه فرجامی (بازیگر)
پرویز مشکاتیان (نوازنده)
آرش لباف (خواننده)
رضا عطاران (بازیگر)
بهنوش بختیاری (بازیگر)
آندره آغاسی (تنیسور)
همایون شجریان (خواننده)
آتوسا پور کاشیان (استاد بزرگ شطرنج)
سعید شهروز (خواننده)
پویا امینی (بازیگر)
جواد کاظمیان (فوتبالیست)
فریدون زندی (فوتبالیست)
فرنگی
اونوره دوبالزاک (نویسنده فرانسوی)
ویلیام شکسپیر (نمایشنامه نویس انگلیسی)
برتراند راسل (فیلسوف و نویسنده انگلیسی)
ولادمیر ناباکف (نویسنده روس)
یوهان برامس (آهنگساز آلمانی)
سالوادور دالی (نقاش اسپانیایی)
هری ترومن (رئیس جمهور آمریکا)
روبسپیر (انقلابی فرانسوی)
کاترین کبیر (ملکه روسیه)
الیور کرامول (رهبرانقلابی انگلیس)
نانسی عجرم (خواننده لبنانی)
ملکه الیزابت دوم (ملکه انگلیس)
هیتلر (دیکتاتور آلمانی)
زیگموند فروید (روانشناس اتریشی)
هنری فوندا (هنرپیشه آمریکایی)
گری کوپر (هنرپیشه آمریکایی)
ارسون ولز (کارگردان آمریکایی)

خرداد ماه ایرانی
عزت الله انتظامی (بازیگر)
محسن مخملباف (کارگردان)
محمدرضا شریفینیا (بازیگر)
امین حیایی (بازیگر)
رضا کیانیان (بازیگر)
جواد رضویان (بازیگر)
هادی ساعی (قهرمان تکواندو المپیک)
امامعلی حبیبی (قهرمان کشتی)
فرهاد مجیدی (فوتبالیست)
سعید نفیسی (نویسنده و شاعر)
عباس یمینی شریف (شاعر و ادیب)
جلیل شهناز (نوازنده)
محمد محیط طباطبایی (اندیشمند و روزنامه نگار)
احمدرضا عابدزاده (بازیگر و مربی فوتبال)
وحید طالب لو (فوتبالیست)
مژده شمسایی (بازیگر)
پرستو گلستانی (بازیگر)
کمند امیرسلیمانی (بازیگر)
مهناز افشار (بازیگر)
مژده شمسایی (بازیگر)
شهره لرستانی (بازیگر)
فرنگی
والت ویتمن (شاعر آمریکایی)
تامس هاردی (نویسنده انگلیسی)
فرنسواز ساگان (نویسنده فرانسویی)
یان فلمینگ (نویسنده انگلیسی)
پول گوگن (نقاش فرانسوی)
مریلین مونرو (هنرپیشه آمریکایی)
جان.اف کندی (رئیس جمهور آمریکا)

تیر ماهایرانی
سیمین بهبهانی (شاعر)
صمد بهرنگی (نویسنده)
صادق چوبک (نویسنده)
داود رشیدی (بازیگر)
عباس کیارستمی (کارگردان)
سهراب شهید ثالث (کارگردان)
روحانگیز سامینژاد (اولین هنر پیشه ی زن)
فاطمه گودرزی (بازیگر)
شادی پریدر (نخستین استاد بزرگ شطرنج بانوان ایران)
محمود فکری (فوتبالیست)
عباس مرادی (دروازه بان بزرگ)
مصطفی رحماندوست (شاعر)
نسرین مقانلو (بازیگر)
سحر ولد بیگی (بازیگر)
هدیه تهرانی (بازیگر)
رضا شفیعی جم (بازیگر)
گلشیفته فراهانی (بازیگر)
وحید هاشمیان (فوتبالیست)
نیوشا ضیغمی (بازیگر)
الناز شاکردوست (بازیگر)
فرنگی
ارنست همینگوی (نویسنده آمریکایی)
آن لیندبرگ (نویسنده آمریکایی)
ژان کوکتو (نویسنده فرانسوی)
هلن کلر (نویسنده آمریکایی)
مارک شاگال (نقاش روس)
رامبراند (نقاش هنلدی)
مارسل پروست (نویسنده فرانسوی)
ولادیمیر پوتین (رییس جمهور سابق روسیه)
اینگمار برگمن (نویسنده و کارگردان سوئدی)
لویی آرمسترانگ (نوازنده جاز آمریکایی)
راکفلر (سرمایه دار آمریکایی)ژولیوس سزار (سردار روم)
جان گلن (فضانورد آمریکایی)
جینالو لوبریجیدا (هنرپیشه ایتالیایی)
هنری هشتم (پادشاه فرانسه)
محمد داود خان (اولین رییس جمهور افغانستان)
بی نظیر بوتو (نخست وزیر پیشین پاکستان)

مرداد ماه ایرانی
محمود دولتآبادی (نویسنده)
علی حاتمی (کارگردان)
انوشیروان روحانی (آهنگساز)
عارف عارفکیا (خواننده)
شقایق فراهانی (بازیگر)
حسن جوهرچی (بازیگر)
داریوش فرضیایی”عمو پورنگ” (بازیگر)
منیرو روانیپور (نویسنده)
امین تارخ (بازیگر)
پوپک گلدره (بازیگر)
رضا صادقی (خواننده)
مهدی مهدوی کیا (فوتبالیست)
داریوش ارجمند (بازیگر)
امین زندگانی (بازیگر)
فرنگی
آلدوس هاکسلی (نویسنده آمریکایی)
جورج والتر اسکات (نویسنده اسکاتلندی)
جان گالز ورثی (نویسنده آمریکایی)
جورج برنارد شاو (نویسنده انگلیسی)
دوروتی پارکر (نویسنده انگلیسی)
کارل گوستاو یونگ (روانشناس سوئیسی)
آلفرد هیچکاک (کارگردان انگلیسی)
موسیلینی (دیکتاتور ایتالیایی)
فیدل کاسترو (رهبر انقلابی کوبا)
ناپلئون بناپارت (پادشاه فرانسه)
لوسیل بال (کمدین آمریکایی)

شهریور ماه ایرانی
مرتضی آوینی (نویسنده و کارگردان مستند)
تهمینه میلانی (کارگردان)
فریدون مشیری (شاعر)
غلامرضا تختی (ورزشکار)
قادر میزبانی (قهرمان دوچرخه سواری)
علیرضا دبیر (قهرمان کشتی)
مهدی شجاعی (نویسنده)
هوشنگ مرادی کرمانی (نویسنده)
کیومرث صابری فومنی (طنز نویس)
اکبرعبدی (بازیگر)
ا پیروز فر (بازیگر)
امین زندگانی (بازیگر)
نیکی کریمی (بازیگر)
حسام نواب صفوی (بازیگر)
مجید صالحی (بازیگر)
امیر تاجیک (بازیگر)
جواد نکونام (فوتبالیست)
حسین پناهی (بازیگر و شاعر)
شهلا ریاحی (بازیگر)
بنیامین بهادری (خواننده)
فرنگی
تئودور رایزر (نویسنده آمریکایی)
گوته (شاعر آلمانی)
دی.اچ لارنس (داستان نویس انگلیسی)
قوام نکرومه (سیاستمدار غنایی)
ملکه الیزابت اول (ملکه انگلستان)
جوزف کندی (سیاستمدار آمریکایی)
لیندون جانسون (رئیس جمهور آمریکا)
ویلیام هوارد تافت (رئیس جمهور آمریکا)
لئونارد برنشتاین (آهنگساز آمریکایی)
اینگرید برگمن (هنرپیشه سوئدی)
سوفیا لورن (هنرپیشه ایتالیایی)
الیاکازان (کارگردان آمریکایی)ه
نری فورد (مدیرکارخانه ماشین سازی)
پیتر سلرز (هنرپیشه انگلیسی)
دمیتری مدودف (رییس جمهور روسیه)
احمدشاه مسعود (فرمانده مبارزین افغانستان)

مهر ماه ایرانی
منوچهر آتشی (شاعر)
محمدرضا شَفیعی کَدکَنی (شاعر)
سهراب سپهری (شاعر)
محمد رضا شجریان (خواننده)
علی پروین (بازیکن و مربی فوتبال)
سامویل خاچیکیان (کارگردان)
ابراهیم گلستان (نویسنده و کارگردان)
علی مصفا (بازیگر)
مهتاب کرامتی (بازیگر)
پوری بنایی (بازیگر)
الهام حمیدی (بازیگر)
باران کوثری (بازیگر)
عادل فردوسی پور ( مجری تلویزیون)
گلی ترقی (نویسنده)
فرنگی
تامس ولف (نویسنده آمریکایی)
اسکار وایلد (نمایشنامه نویس ایرلندی)
گراهام گرین (نویسنده انگلیسی)
ویلیام فاکتر (نویسنده آمریکایی)
یوجین اونیل (نمایشنامه نویس آمریکایی)
تی.سی الیوت (نویسنده انگلیسی)
آیزنهاور (رئیس جمهور آمریکا)
جورج.سی اسکات (هنرپیشه آمریکایی)
بریژیت باردو (هنرپیشه آمریکایی)
سر والتر رالی (شاعر انگلیسی)
جی.بی راین (روانشناس آمریکایی)
مهاتما گاندی (رهبر ملی هند)
لویی فیلیپ (پادشاه فرانسه)
فرانتس لیست (آهنگساز مجار)
مارچلو ماسترویانی (هنرپیشه ایتالیایی)
چارلتون هستون (هنرپیشه آمریکایی)
فردریش نیچه (فیلسوف و نویسنده آلمانی)
محمد ظاهرشاه (آخرین پادشاه افغانستان)
بیل کلینتون (رییس جمهور پیشین آمریکا)
کریس دیبرگ (خواننده ایرلندی)
جیمی کارتر (رییس جمهور پیشین آمریکا) 

آبان ماه ایرانی
نیما یوشیج (شاعر ایرانی)
علی تجویدی (موسیقیدان ایرانی)
آیدین آغداشلو (نقاش ایرانی)
فاطمه معتمد آریا (بازیگر)
آتنه فقیه نصیری (بازیگر)
مریم حیدر زاده (شاعر)
ویشکا آسایش (بازیگر)
علی کریمی (فوتبالیست)
شیلا خداداد (بازیگر)
احسان خواجهامیری (خواننده)
امید تاجیک (بزرگترین تاجر ایران)
فرنگی
فرانسوا میتران (رییس جمهور پیشین فرانسه )
ماری کوری (دانشمند فرانسوی)
سالک (میکروبیولوژیست آمریکایی)
پابلو پیکاسو (نقاش اسپانیایی)
ایندیرا گاندی (رهبرملی هند)
لعل نهرو (رهبرملی هند)
ماری آنتوانت (ملکه فرانسه)
مارتین لوتر (کشیش آلمانی بنیانگذار مذهب پروتستان)
رابرت کندی (سناتور آمریکایی)
چیانگ کای چک (رهبرچین)ت
ئودور روزولت (رئیس جمهور آمریکا)
شارل دوگل (ژنرال فرانسوی)
ریچارد برتون (هنرپیشه انگلیسی)
علامه اقبال لاهوری (اندیشمند و شاعر هندی)

آذر ماه ایرانی
داریوش مهرجویی (کارگردان)
علی شریعتی (اندیشمند و متفکر)
جمشید مشایخی (بازیگر)
مهتاب نصیر پور (بازیگر)
داریوش فرهنگ (کارگردان و بازیگر)
محمدتقی بهار (شاعر و سیاستمدار)
جلال آلاحمد (نویسنده)
لاله اسکندری (بازیگر)
بهاره رهنما (بازیگر)
امید زندگانی (بازیگر)
ناصر حِجازی ( بازیکن و مربی فوتبال)
علی صادقی (بازیگر)
فرنگی
مارک تواین (نویسنده آمریکایی)
بتهوون (آهنگساز آلمانی)
جان آزبرن (نویسنده انگلیسی)
وینستون چرچیل (نخست وزیر انگلیس)
فرانک سیناترا (هنرپیشه آمریکایی)
پاپ ژان پل سیزدهم (رهبر کاتولیک های جهان)
جان میلتون (شاعر انگلیسی)

دی ماه ایرانی
فردوسی (بزرگترین حماسه سرای تاریخ)
ایرج جنتی عطایی (شاعر)
فروغ فرخزاد (شاعر)
حسین الهی قمشهای (سخنور و نویسنده)
کتایون ریاحی (بازیگر)
ترانه علیدوستی (بازیگر)
فریبا کوثری (بازیگر)
ناصر عبداللهی (خواننده)
ماهایا پطروسیان (بازیگر)
حدیث فولادوند (بازیگر)
افسانه بایگان (بازیگر)
مریم زندی (عکاس)
رامبد جوان (بازیگر)
محمد رضا فروتن (بازیگر)
فرهاد مهراد (خواننده)
رضا رویگری (خواننده)
بهرام بیضایی (کارگردان)
رزیتا غفاری (بازیگر)
فرنگی
ژاندارک (زن انقلابی فرانسوی)
رودیارد کیپلینگ (نویسنده انگلیسی)
لویی پاستور (شیمیدان فرانسوی)
ادگار آلن پور (نویسنده آمریکایی)
کارل سند برگ (شاعر آمریکایی)
آلبرت شوایتزر (پزشک و فیلسوف فرانسوی)
یوهان کپلر (ستاره شناس آلمانی)
بنجامین فرانکلین (نویسنده و سیاستمدار آمریکایی)
مائوتسه تونگ (رهبر انقلابی چین)
هنری ظمیلر (نویسنده آمریکایی)
ایزاک نیوتن (دانشمند انگلیسی)
ریچارد نیکسون (رئیس جمهور سابق آمریکا)
مارتین لوترکینگ (رهبرسیاهان آمریکا)
اواگاردنر (هنرپیشه آمریکایی)
همفری بوگارت (هنرپیشه آمریکایی)
جبران خلیل جبران (اندیشمند و شاعر لبنانی)
حامد کَرزی (رییس جمهور افغانستان)

بهمن ماه ایرانی
خسرو گلسرخی ( شاعر و مبارز)
صادق هدایت (نویسنده)
سیروس قایقران (فوتبالیست)
محمود فرشچیان (مینیاتوریست)
علی نصیریان (بازیگر )
علیرضا خمسه (بازیگر )
علیرضا عصار (خواننده)
تورج نگهبان (ترانه سرای)
افشین قطبی (مربی فوتبال)
احسان حدادی (پرتابگر دیسک)
شهاب حسینی (بازیگر)
سمیرا مخملباف (کارگردان)
رویا نونهالی (بازیگر)
شَهرنوش یپور (نویسنده)
بزرگ علوی ( نویسنده)
فرنگی
ادیسون (مخترع آمریکایی)
گالیله (دانشمند ایتالیایی)
فرانسیس بیکن (فیلسوف انگلیسی)
چارلز داروین (طبیعیدان انگلیسی)
لنگستن هیوز (نویسنده آمریکایی)
سامرست موآم (نویسنده انگلیسی)
چارلز دیکنز (نویسنده انگلیسی)
پرلمان (نویسنده آمریکایی)
پل نیومن (هنرپیشه آمریکایی)
کیم نواک (هنرپیشه آمریکایی)
کلارک گیبل (هنرپیشه آمریکایی)
جیمز دین (هنرپیشه آمریکایی)
فرانکلین روزولت (رئیس جمهور سابق آمریکا)
آبراهام لینکلن و رونالد ریگان(روسای جمهور سابق آمریکا)
ملک عبدالله دوم (پادشاه اردن)
دمیتری مندلیف (شیمیدان روس)

اسفند ماه ایرانی
ایرج نوذری (بازیگر)
پروین اعتصامی (شاعر)
هوشنگ ابتهاج (شاعر)
مرجانه گلچین (بازیگر)
لیلا فروهر (خواننده)
عمران صلاحی (نویسنده)
فرنگی
میکل آنژ (نقاش ایتالیایی)
ریمسکی کرساکف (آهنگساز روسی)
فردریک شوپن (آهنگساز فرانسوی)
اوگوست رنوار (نقاش فرانسوی)
جان اشتاین بک (نویسنده آمریکایی)
ادوارد آلبی (نمایشنامه نویس آمریکایی)
الیزابت تیلور (هنرپیشه آمریکایی)
جورج واشنگتن (رئیس جمهور سابق آمریکا)
ویکتور هوگو (نویسنده فرانسوی)
میخائیل گورباچف (آخرین رییس جمهور شوروی)



:: موضوعات مرتبط: سرگرمی ها، مطالب آموزنده، ،
:: برچسب‌ها: takbak, شخصیت های معروف ماه ها, تکبال, متولدین ماه ها, تک بال, سرگرمی, تفریحی,
آیا چیزی به نام نفرین وجود دارد؟
نوشته شده توسط مهدی در ساعت 23:37

گروهی از خرافات مثبت، منفی و خنثی هستند و تنها یک دسته ی به خرافات سیاه در زبان قدیم شهرت دارند،  که یکی از آن ها نفرین است.
نفرین اگر چه در فکر عصرهای جدید رنگ و بویی کاملا خرافی دارد ولی بعضی اوقات این حرف از قالب خود بیرون آمده و عملی مي گردد.
شواهد این حرف را می توان در دنیا یافت که نظیر آن مثل نفرین الماس معروف به هوپ،  نفرین مقبره ی خائن فرعون جوان مصر،  نفرین خانواده ی براندون لی  وجود دارد.
مردمان اروپا که حال باوری بر این موضوع ندارند خوب است گاهی بر سر قبر ویلیام شکسپیر شاعر و نمایشنامه نویس انگلیسی سر بزنند و بخوانند که روی سنگر مزارش این چنین نوشته شده است:دوست عزیز به خاطر عیسی مسیح خاک این آرامگاه را حفر نکن،  کسی را که به این سنگها کاری نداشته باشد دعا می کنم و نفرین من بر آن کسی باد که بخواهد استخوانهای مرا جا به جا کند....
 خوب است بدانید که در بعضی از جوامع به نفرین اعتقاد دارند که بر اثر آن از پای در می آیند....
 پزشکان  در این رابطه پس از مطالعاتی دریافتند که این حالت تاناتومی نیا یعنی جنون ترس از مرگ نام دارد.
زماني شخصی به این باور می رسد و اطرافیان نیز باورش یکی می شوند ،‌به مدت زیادی نمی کشد که خودش موجب زمین گیر شدنش می شود، در نهایت در پشت پرده ي تمامی این داستان های واقعی که تنها دوری زمانش آن را برای باور سخت کرده است،  رازهایی نهفته است ولی بدانید که اگر به نفرین اعتقاد نداشته باشید و پا در راه مستقیم گذارید هیچ نفرینی به شما آسیب نخواهد رساند.



:: موضوعات مرتبط: سرگرمی ها، مطالب آموزنده، ،
:: برچسب‌ها: تکبال, نفرین, خرافات, جادو, تک بال, سرگرمی, جالب, آموزنده,
رازهای موفقیت...
نوشته شده توسط مهدی در ساعت 23:27

خداوند به هر پرنده ای دانه ای می دهد، ولی آن را داخل لانه اش نمی اندازد .


درباره ی درخت در خصوص ثمره اش قضاوت می کنید نه بر اساس برگهایش.


 انسان هیچ زمانی بیشتر از آن موقع خود را گول نمی زند که فکر می کند مردم را فریب داده است.


وقتی کسی خیال کرد که دیگر هیچ گونه نیازی به پیشرفت ندارد،باید گور خودش را آماده کند.


 کسانی که در انتظار زمان نشسته اند به طور حتم آن را از دست خواهند داد.


 کسی که در آفتاب سوزان زحمت کشد ،‌اکنون  حق دارد در سایه ی خنکای درختی بنشیند.


شکست خوردن درسی است که راه و روش شکست دادن را به انسان می آموزد.


اگر خود را برای آینده آماده سازید به زودی متوجه می شوید که متعلق به گذشته هستید.


 هر که با بدان نشیند،‌اگر طبیعت ایشان را هم نگیرد،‌ به طریقت ایشان متهم گردد.


اگر همان کاری را انجام دهید که همیشه انجام می دادید،  همان نتیجه ای را می گیرید که همیشه  می گرفتید.


 افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند،  بلکه کارها را بگونه ای متفاوت انجام می دهند.


 کار بزرگ و جود ندارد،‌ به شرطی که آن را به کارهای کوچکتر تقسیم کنیم،  انسان همان می شود که اغلب به آن فکر می کند.


هرکس آنچه را که دلش می خواست بگوید،  آنچه را که دلش نمی خواهد می شنود...


صاحب اراده، فقط پیش مرگ زانو می زند،‌ و آن هم در تمام عمر پیش از یک مرتبه نیست...



:: موضوعات مرتبط: جوک واس ام اس، سایر، سرگرمی ها، مطالب آموزنده، ،
:: برچسب‌ها: takbal, رازهای موفقیت, مطالب آموزنده, سرگرمی, تفریحی, تک بال, پیروزی, شکست, تکبال, امید, موفقیت, تفکر, رازهای موفقیت, افرادموفق, اسرارموفقیت,

صفحه قبل 1 2 صفحه بعد