تفریحی
والدین با کودک شب ادرار چه کنند؟
نوشته شده توسط مهدی در ساعت 1:4

کودکپدیده‌ی شب ادراری در بعضی از کودکان رخ می دهد، پزشکان به والدین توصیه می‌کنند تا با مهربانی با کودک برخورد نمایند تا او بتواند این عادت را ترک نماید.

والدینی‌ که کودکی دارند که دچار شب‌ادراری است می‌بایست سعی کنند تا نقش حمایتی درباره ی کودک داشته باشند.

گفتنی است ابتدا باید کنترل شود که آیا کودک مشکلاتی در زمینه‌ی مجاری ادراری دارد یا خیر

چنانچه مشکل فیزیکی نداشته باشد معمولا مشکل روانی است.

بررسی ها نشان می‌دهند عدم دادن مقدار زیاد آب به کودک در شب و همینطور پاداش دادن به کودک چنانچه درشبهایی که  موفق شدشب ادراری نداشته باشد، همینطور هوشیار بودن در طول شب و همراهی کودک برای رفتن به دستشویی و صحبت و داستان‌های زیبا برای او تعریف کردن و بویژه در شب‌های طوفانی در کنار او خوابیدن می تواند نقش پیشگیرانه داشته باشد.


برای راحتی کار والدین ، پزشکان توصیه می‌کنند تا از ملحفه‌های ساده و تشک‌های قابل شستشو‌ برای کودک استفاده کنند و هرگز کودک را دعوا نکنند وتنش هاي موجود در خانه و یا مدرسه کودک را کاهش دهند.



:: موضوعات مرتبط: دانستنی های پزشکی، بی قراری وگریه کودکان، ،
:: برچسب‌ها: تکبال, شب ادراری, کودکان, نوزاد, بیماری, تک بال, والدین, کودک, آب, پیشگیری ازشب ادراری, دستشویی, کودکانه, داستان, takbal,
رمزگشایی از گریه کودک دلبند شما
نوشته شده توسط مهدی در ساعت 21:58

گريه نوزاد باعث نگراني والدين مي شود اما به مرور زمان پدر و مادر با کسب تجربه گريه هاي او را رمزگشايي مي کنند.

معمولاً با به دنيا آمدن نوزاد، مادر به خواب نياز پيدا مي کند زيرا بدن وي درد مي کند. اما کودک بي قراري مي کند و از آن جا که تنها راه برقراري ارتباط او با ديگران، گريه کردن است روزي چندين ساعت گريه مي کند. اگر چه در مراحل اوليه، گريه نوزاد باعث نگراني والدين مي شود اما به مرور زمان پدر و مادر با کسب تجربه گريه هاي او را رمزگشايي مي کنند. در اين مطلب به نقل از «Parenting» به چند نکته براي آرام کردن نوزاد به ويژه در هفته و ماه هاي اول اشاره شده است.

 

ارتباط پوست به پوست برقرار کنيد

روزي ۲ تا۳ ساعت نوزاد را روي سينه خود قرار دهيد. اين کار باعث آرامش، بهبود تنفس و خواب بهتر نوزاد مي شود و حتي احتمال بروز عفونت در وي کاهش مي يابد. در بيشتر جوامع از اين روش استفاده مي کنند. اين شيوه در افزايش طول عمر نوزادان کم وزن نيز موثر است.

 

به شيوه کانگورو نوزاد را حمل کنيد

تا حد امکان نوزاد را در سمت جلوي بدن خود قرار دهيد و حمل کنيد زيرا بهترين روش محسوب مي شود. اين شيوه باعث نزديکي فيزيکي نوزاد با مادر مي شود و مشابه دوران جنيني نوزاد است. از اين رو براي رشد عاطفي کودک مفيد است.

 

با اين شيوه نوزاد مي تواند بوي مادر را حس کند، صداي قلب او را بشنود و گرماي بدن او را حس کند.

 

پيچيدن نوزاد

از ديد برخي افراد، قنداق کردن نوزاد باعث ايجاد گرما و راحتي براي او مي شود با اين کار واکنش پريدن ناگهاني نوزاد که مانع خواب او مي شود نيز محدود خواهد شد.

 

ماساژهاي روزانه

وقتي کودکتان کمي بزرگ تر شد مي توانيد از طريق راه هايي مانند بيرون رفتن با هم، ارتباط خود را با او قوي تر کنيد. اما در ماه هاي اول توصيه مي کنيم در قالب برنامه منظم کودک خود را ماساژ دهيد. اين کار باعث آرامش وي مي شود.

ماساژ دادن فوايد متعددي دارد؛ مقابله با استرس، تسکين درد و قولنج، تحريک عصب هاي مغزي، بهبود عملکرد سيستم دفاعي بدن و خواب آرام نوزاد از جمله اين موارد است. اين کار را هنگامي که او بيدار اما آرام است، انجام دهيد.



:: موضوعات مرتبط: خانواده، بی قراری وگریه کودکان، ،
:: برچسب‌ها: تک بال, نوزاد, کودک, والدین, مادر, شیرخشک, تکبال, takbal, جوامع, پوست, عفونت, کانگورو, وزن, وزن نوزاد, جنین, گرما, ماساژ, استرس, تسکین, قولنج, تفریح, سرگرمی, طنز, خانواده, سلامت, سیستم دفاعی, عصب, کودکان, شبانه, گریه, بی قراری,

صفحه قبل 1 صفحه بعد